مشکل بوت نشدن ویندوز ۱۰ در منوی گراب

سلام به همه
من ۲ بار فدورا ۳۳ رو نصب کردم و هر دوبار ویندوز ۱۰ در کنار لینوکس فدروا در منوی گراب وجود نداشت

باید چکار بکنم؟

Hello Everyone
I Installed Fedora Workstation 33 for 2 times But Winodws 10 never comes with Linux Fedora in the Grub2 Menu

What can I do?

چک کنید احتمال پاک شدن پارتیشن های ntfs هستش

نه پارتیشن بندی رو خودم انجام دادم و پارتیشن ویندوزی رو کامل میتونم ماونت کنم و سالم سالمه
فقط در منوی GRUB2 وجود نداره

No, I partitioned myself and I can mount the Windows Partition correctly
But Windows doesn’t exist in GRUB2 menu

grub2-mkconig -o /boot/grub2/grub.cfg as bios

grub2-mkconfig -o /boot/efi/EFI/fedora/grub.cfg as uefi

بعدش یک ریبوت امکان داره مشکلتون حل شه

سلام!
۱. اینجا دو زبانه ننویسید. اینجا بخش فارسیه و اصولا فارسی بنویسید کافیه چون احتمال این که غیر فارسی زبان اینجا رو بخونه خیلی کمه! اگه واقعا قصد دارید میتونید همین سوال رو به انگلیسی توی بخش انگلیسی هم بپرسید. البته این که همزمان ۲جا بپرسید خیلی کار جالبی نیست.
۲. الان ویندوز ۱۰تون رو چطوری بوت میکنید؟ سیستم efi هست؟
۳. دستوری که دوستمون زدند رو تست کنید. البته بسته به این که سیستمتون efi هست یا نه یکی از این ۲ دستور کافیه. (دومی مربوط به سیستم‌های efi و اولی برای سیستم‌های bios هست). بعد میتونید فایل تنظیمات گراب رو نگاه کنید ببینین ویندوز ۱۰ اضافه شده یا نه. یا این که ریبوت کنید ببینین ویندوز ۱۰ اضافه شده یا نه.
۴. اگه اضافه شده بود که خب مشکل حل شده. اما به هر حال موقع نصب هم عملا همین دستور اجرا شده پس احتمال این که مشکل حل نشه کم نیست. اگه حل نشده بود، این کار رو بکنید: اول توی یک صفحه ترمینال این دستور رو اجرا کنید:
journalctl -lf > os-prober.log

بعد توی یک ترمینال دیگه با کاربر root این دستور رو اجرا کنید:
os-prober

وقتی اجرا این دستور تموم شد، خروجی این دستور رو برامون اینجا بفرستید.

توی اون یکی شل هم که دستور journalctl رو اجرا کرده بودید Ctrl+c بزنید تا خارج بشه، بعد فایل os-prober.log رو برامون بفرستید. مثلا دستور
fpaste os-prober.log
رو اجرا کنید و بعد از اتمامش لینک فایل آپلود شده رو برامون بفرستید.

اصولا os-prober باید بتونه ویندوزتون رو پیدا کنه ولی خب اگه ویندوز توی منوی گراب نمیاد یعنی احتمال زیاد این دستور پیدا نکرده که با بررسی لاگ‌هاش میتونیم علت رو بررسی کنیم.