مشکلات انویدیا فدورا ۳۰

سلام. من انویدیا رو از اینجا نصب کردم.
وقتی کامپیوتر رو suspend می کنم و دوباره بالا میارم صفحه تار میشه. ممنون میشم راه حل هاتون رو بگید.

سلام. به Ask Fedora خوش اومدید!

راستش من جواب شما رو نمیدونم چون تا حالا همچین چیزی ندیدم. و اصولا هم طبق راهنمای rpmfusion نصب میکنم درایور رو نه اینجا حالا نمیدونم تو مشکل شما تاثیری داره یا نه.

ولی بد نیست بعد از این که این اتفاق افتاد لاگ سیستم رو برامون بفرستید:
journalctl -b 0 |& fpaste
این دستور لاگ رو اپلود میکنه و لینکش رو میده. لینکش رو بدید بهمون ببینیم شاید ایده‌ای داشتیم در مورد مشکل. نسخه‌ی درایور مورد استفاده و مدل دقیق کارت گرافیک هم بدید خوبه.

موفق باشید

سلام. خیلی ممنون از راهنماییتون. rpmfusion کارت گرافیک من رو نداشت.( تا اونجا که سواد من میکشه)

NVIDIA 390.129 , GeForce GT 730
https://paste.fedoraproject.org/paste/6pALB9EH~V-cl~68Z0zd-w

اگه منظورت اینه که نسخه‌ی ۳۹۰.۱۲۹ رو میخوای که توی مخازن rpmfusion هست:
akmod-nvidia-390xx

توی لیست rpmfusion کارت گرافیک من رو نداشت بخاطر همین از اونجا نصبش نکردم…
مگه بستگی به کارت گرافیک نداره؟!

راهنمای نصب درایور nvidia از سایت rpmfusion رو تو سایتش اگه بخونید دقیق گفته. بستگی به کارت داره ولی nvidia کلا ۴ نسخه درایور بیشتر نداره که تمام کارت گرافیک‌هاش رو پوشش میده. ظاهرا (طبق چیزی که نوشتید nvidia 390.129 که شبیه نسخه‌ی درایور هست. من چک نکردم) برای کارت شما درایور سری نسخه ۳۹۰ مناسبه که بسته مناسبش میشه همونی که نوشتم که همین الان هم نسخه‌ی ۳۹۰.۱۲۹ توی rpmfusion هست.

درایوری هم که شما طبق اون سایت دانلود کردید درایور مخصوص فقط کارت شما نبوده و همین سری ۳۹۰ بوده که تعداد زیادی کارت رو پوشش میده.