سلام.یه سوال داشتم…بین این دوتا کدوم بهتره؟کدوم پلاگین های بیشتری داره؟
کدوم انطعاف پذیری بیشتری داره
سلام وقت بخير
بنظرم اين سوال ميتونه جزو سخت ترين سوال ها باشه
چند علت
1- جفت ابزار ها به شدت قدرتمند هستن
2- جفت ابزار ها قديمي هستن و ميشه گفت يوزرهاي زيادي دارن
و اين که براي اين که بگيم کدوم بهتره خيلي سخته
مثال از ديد يک برنامه نويس C ممکنه که بگه ايميکس چرا که به راحتي امکان ديباگ کردن وجود داره و امکان کامپايل کردن
در صورتي که در ويم نياز که جدا جدا استفاده بشه. ( هرچند در ويم هم ميشه تغييراتي ايجاد کرد براي اين دسته کارها )
و در اخر فکر کردم که اگر لينک زير و بخوانيد بهتر جواب بگيريد چرا که خيلي درموردشون بحث شده
اين لينک و مطالعه کنيد
With Emacs you are expected to have it open 24/7 and live inside the program, almost everything you do can be done from there.
خط اول لینکی که دادین.معنیش چی میتونه باشه؟
به طور خلاصه این سوال جواب نداره
از نظر تعداد پلاگین.راحتی.
از نظر راحتی که شخصی نظر پلاگین هم فکر نمیکنم مشخص باشه کدوم بیشتره
اکثر کتابهایی که خوندم از VIM استفاده میکردند
ولی خوب من خودم اصلا باهاش راحت نیستم!
وقتی توی دنیای Open-Source قدم میذاری، انقدر انتخاب و امکانات زیاد هست که نشه به همچین سوالهایی جواب قطعی داد.
پس مهم نتیجه است. با هرکدوم که سریع و راحت به نتیجه دلخواهت که برسی میشه بهتر
درود،
ماهیت پرسشهایی مثل این خیلی با منطق سازگاری نداره، بگذارید بهتون توضیح بدم. اینکه فرد یا گروهی شما رو تو انتخاب بین ۲ تا چیز قرار میده میتونه چند تا معنی داشته باشه:
- حتما یه گزینه ۳ هم وجود داره که این فرد یا گروه ازش اطلاعی نداره یا با منافع فردی و گروهی سازگاری نداره.
- تو دنیای واقعی گزینههای ما همیشه بیش از ۲ تا است و اینکه کامپیوترها رو ساختیم که دنیای واقعی رو برامون بهتر قابل درک کنند نباید باعث بشه تو تفکر باینری یا همون ۰ و ۱، سیاه و سفید و اینطور موارد گیر کنیم.
- هر ابزاری که کار شما رو در کمترین زمان با بیشترین بهرهوری راه میاندازه خوبه. خیلی نباید تعصب داشته باشیم که حتما و همیشه از گزینههایی که برامون ایدهآل هستش استفاده بکنیم و دست رد به سایر گزینهها بزنیم.