Steam not working

Hi

I cannot open Steam, It just to work before but now it doesnt. I tried flathub and rpm. both starts and a window appears for a second thats it.

Blockquote System:
Host: pizza Kernel: 6.8.7-200.fc39.x86_64 arch: x86_64 bits: 64
Desktop: GNOME v: 45.5 Distro: Fedora Linux 39 (Workstation Edition)
Machine:
Type: Desktop Mobo: Micro-Star model: MPG B650I EDGE WIFI (MS-7D73) v: 1.0
serial: UEFI: American Megatrends LLC. v: 1.30
date: 05/24/2023
CPU:
Info: 8-core model: AMD Ryzen 7 7700X bits: 64 type: MT MCP cache: L2: 8 MiB
Speed (MHz): avg: 600 min/max: 400/5573 cores: 1: 400 2: 400 3: 400 4: 400
5: 400 6: 400 7: 400 8: 400 9: 400 10: 400 11: 400 12: 3604 13: 400 14: 400
15: 400 16: 400
Graphics:
Device-1: AMD Navi 22 [Radeon RX 6700/6700 XT/6750 XT / 6800M/6850M XT]
driver: amdgpu v: kernel
Device-2: AMD Raphael driver: amdgpu v: kernel
Display: wayland server: X.Org v: 23.2.4 with: Xwayland v: 23.2.4
compositor: gnome-shell driver: dri: radeonsi gpu: amdgpu
resolution: 2560x1440~144Hz
API: OpenGL v: 4.6 vendor: amd mesa v: 23.3.6 renderer: AMD Radeon RX
6700 XT (radeonsi navi22 LLVM 17.0.6 DRM 3.57 6.8.7-200.fc39.x86_64)
API: EGL Message: EGL data requires eglinfo. Check --recommends.
Audio:
Device-1: AMD Navi 21/23 HDMI/DP Audio driver: snd_hda_intel
Device-2: AMD Rembrandt Radeon High Definition Audio driver: snd_hda_intel
Device-3: AMD Family 17h/19h HD Audio driver: snd_hda_intel
Device-4: Micro Star USB Audio driver: hid-generic,snd-usb-audio,usbhid
type: USB
API: ALSA v: k6.8.7-200.fc39.x86_64 status: kernel-api
Server-1: PipeWire v: 1.0.4 status: active
Network:
Device-1: Realtek RTL8125 2.5GbE driver: r8169
IF: enp14s0 state: down mac: 04:7c:16:4f:86:4b
Device-2: MEDIATEK MT7922 802.11ax PCI Express Wireless Network Adapter
driver: mt7921e
IF: wlp15s0 state: up mac: f0:a6:54:4e:f5:53
Bluetooth:
Device-1: MediaTek Wireless_Device driver: btusb type: USB
Report: btmgmt ID: hci0 rfk-id: 0 state: down bt-service: enabled,running
rfk-block: hardware: no software: yes address: F0:A6:54:4E:F5:54 bt-v: 5.2
Drives:
Local Storage: total: 1.14 TiB used: 219.27 GiB (18.8%)
ID-1: /dev/nvme0n1 vendor: Samsung model: SSD 970 EVO Plus 250GB
size: 232.89 GiB
ID-2: /dev/nvme1n1 vendor: Corsair model: MP600 PRO NH size: 931.51 GiB
Partition:
ID-1: / size: 231.3 GiB used: 32.43 GiB (14.0%) fs: btrfs
dev: /dev/nvme0n1p3
ID-2: /boot size: 973.4 MiB used: 264.8 MiB (27.2%) fs: ext4
dev: /dev/nvme0n1p2
ID-3: /boot/efi size: 598.8 MiB used: 19 MiB (3.2%) fs: vfat
dev: /dev/nvme0n1p1
ID-4: /home size: 231.3 GiB used: 32.43 GiB (14.0%) fs: btrfs
dev: /dev/nvme0n1p3
Swap:
ID-1: swap-1 type: zram size: 8 GiB used: 0 KiB (0.0%) dev: /dev/zram0
Sensors:
System Temperatures: cpu: 41.1 C mobo: N/A
Fan Speeds (rpm): N/A
GPU: device: amdgpu temp: 37.0 C device: amdgpu temp: 46.0 C fan: 0
Info:
Memory: total: 32 GiB note: est. available: 30.5 GiB used: 3 GiB (9.9%)
Processes: 435 Uptime: 4h 4m Shell: Bash inxi: 3.3.33

Please use the preformatted text tags (the </> button) and not the blockquote button " when pasting text from your screen. It retains the formatting for readability purposes. Below is your text using the </> button.

System:
  Host: pizza Kernel: 6.8.7-200.fc39.x86_64 arch: x86_64 bits: 64
  Desktop: GNOME v: 45.5 Distro: Fedora Linux 39 (Workstation Edition)
Machine:
  Type: Desktop Mobo: Micro-Star model: MPG B650I EDGE WIFI (MS-7D73) v: 1.0
    serial: <superuser required> UEFI: American Megatrends LLC. v: 1.30
    date: 05/24/2023
CPU:
  Info: 8-core model: AMD Ryzen 7 7700X bits: 64 type: MT MCP cache: L2: 8 MiB
  Speed (MHz): avg: 600 min/max: 400/5573 cores: 1: 400 2: 400 3: 400 4: 400
    5: 400 6: 400 7: 400 8: 400 9: 400 10: 400 11: 400 12: 3604 13: 400 14: 400
    15: 400 16: 400
Graphics:
  Device-1: AMD Navi 22 [Radeon RX 6700/6700 XT/6750 XT / 6800M/6850M XT]
    driver: amdgpu v: kernel
  Device-2: AMD Raphael driver: amdgpu v: kernel
  Display: wayland server: X.Org v: 23.2.4 with: Xwayland v: 23.2.4
    compositor: gnome-shell driver: dri: radeonsi gpu: amdgpu
    resolution: 2560x1440~144Hz
  API: OpenGL v: 4.6 vendor: amd mesa v: 23.3.6 renderer: AMD Radeon RX
    6700 XT (radeonsi navi22 LLVM 17.0.6 DRM 3.57 6.8.7-200.fc39.x86_64)
  API: EGL Message: EGL data requires eglinfo. Check --recommends.
Audio:
  Device-1: AMD Navi 21/23 HDMI/DP Audio driver: snd_hda_intel
  Device-2: AMD Rembrandt Radeon High Definition Audio driver: snd_hda_intel
  Device-3: AMD Family 17h/19h HD Audio driver: snd_hda_intel
  Device-4: Micro Star USB Audio driver: hid-generic,snd-usb-audio,usbhid
    type: USB
  API: ALSA v: k6.8.7-200.fc39.x86_64 status: kernel-api
  Server-1: PipeWire v: 1.0.4 status: active
Network:
  Device-1: Realtek RTL8125 2.5GbE driver: r8169
  IF: enp14s0 state: down mac: 04:7c:16:4f:86:4b
  Device-2: MEDIATEK MT7922 802.11ax PCI Express Wireless Network Adapter
    driver: mt7921e
  IF: wlp15s0 state: up mac: f0:a6:54:4e:f5:53
Bluetooth:
  Device-1: MediaTek Wireless_Device driver: btusb type: USB
  Report: btmgmt ID: hci0 rfk-id: 0 state: down bt-service: enabled,running
    rfk-block: hardware: no software: yes address: F0:A6:54:4E:F5:54 bt-v: 5.2
Drives:
  Local Storage: total: 1.14 TiB used: 219.27 GiB (18.8%)
  ID-1: /dev/nvme0n1 vendor: Samsung model: SSD 970 EVO Plus 250GB
    size: 232.89 GiB
  ID-2: /dev/nvme1n1 vendor: Corsair model: MP600 PRO NH size: 931.51 GiB
Partition:
  ID-1: / size: 231.3 GiB used: 32.43 GiB (14.0%) fs: btrfs
    dev: /dev/nvme0n1p3
  ID-2: /boot size: 973.4 MiB used: 264.8 MiB (27.2%) fs: ext4
    dev: /dev/nvme0n1p2
  ID-3: /boot/efi size: 598.8 MiB used: 19 MiB (3.2%) fs: vfat
    dev: /dev/nvme0n1p1
  ID-4: /home size: 231.3 GiB used: 32.43 GiB (14.0%) fs: btrfs
    dev: /dev/nvme0n1p3
Swap:
  ID-1: swap-1 type: zram size: 8 GiB used: 0 KiB (0.0%) dev: /dev/zram0
Sensors:
  System Temperatures: cpu: 41.1 C mobo: N/A
  Fan Speeds (rpm): N/A
  GPU: device: amdgpu temp: 37.0 C device: amdgpu temp: 46.0 C fan: 0
Info:
  Memory: total: 32 GiB note: est. available: 30.5 GiB used: 3 GiB (9.9%)
  Processes: 435 Uptime: 4h 4m Shell: Bash inxi: 3.3.33

I just tested steam (which I have had installed for some time) and it works well on both F39 & F40.

My version is installed by rpm from rpmfusion-nonfree-steam repo using X11 on Workstation (gnome)

         .';:cccccccccccc:;,.            ----------------------- 
      .;cccccccccccccccccccccc;.         OS: Fedora Linux 40 (Workstation Edition) x86_64 
    .:cccccccccccccccccccccccccc:.       Host: B550M Pro4 
  .;ccccccccccccc;.:dddl:.;ccccccc;.     Kernel: 6.8.7-300.fc40.x86_64 
 .:ccccccccccccc;OWMKOOXMWd;ccccccc:.    Uptime: 7 hours, 31 mins 
.:ccccccccccccc;KMMc;cc;xMMc:ccccccc:.   Packages: 4146 (rpm), 23 (flatpak) 
,cccccccccccccc;MMM.;cc;;WW::cccccccc,   Shell: bash 5.2.26 
:cccccccccccccc;MMM.;cccccccccccccccc:   Resolution: 3840x2160, 1920x1080 
:ccccccc;oxOOOo;MMM0OOk.;cccccccccccc:   DE: GNOME 46.1 
cccccc:0MMKxdd:;MMMkddc.;cccccccccccc;   WM: Mutter 
ccccc:XM0';cccc;MMM.;cccccccccccccccc'   WM Theme: Adwaita 
ccccc;MMo;ccccc;MMW.;ccccccccccccccc;    Theme: Adwaita [GTK2/3] 
ccccc;0MNc.ccc.xMMd:ccccccccccccccc;     Icons: Adwaita [GTK2/3] 
cccccc;dNMWXXXWM0::cccccccccccccc:,      Terminal: gnome-terminal 
cccccccc;.:odl:.;cccccccccccccc:,.       CPU: AMD Ryzen 7 5700X (16) @ 3.400GHz 
:cccccccccccccccccccccccccccc:'.         GPU: NVIDIA Geforce RTX 3050 
.:cccccccccccccccccccccc:;,..            Memory: 6968MiB / 32014MiB 
  '::cccccccccccccc::;,.