بسمه تعالی
توضح مختصر:
بسیار پیش از این که نرم افزار های چتی همچون (Yahoo! Messenger) بیان پروتوکلی وجود داشت به نام Irc که روشی برای چت و برگزاری کنفراس های اینترنتی بود
خوب در Irc بیشتر اوقات افراد متخصص فعالیت میکنن و جواب های سوال های شما رو میدن
و سرور های وجود دارن به نام freenode که بیشتر کانال های مطرح در زیر مجموعه اش هستن
مثل:
#fedora #fedora-devel
خوب برای اتصال به Irc راه های مختلفی وجود داره مثل:
اتصال از طریق نرم افزار کلاینت یا که از طریق مرورگر خودمون این آدرس که به سرور های freenode اتصال پیدا میکنیم برای چت
خوب فکر میکنم بریم سر اصل موضوع که موضوع ساخت اکانت در freenode و استفاده از کانال های Irc که در زیرمجموعه freenode هستن و نیاز به ثبت نام دارن برای استفاده از اون ها:
خوب قدم اول انتخاب یک کلاینت برای استفاده است.
مثل:
Konversation , Irssi , Hexchat ,…
( سعی کردم چند تا از مطرح ها رو نام ببرم )
خوب مرحله ساخت اکانت:
قدم اول:
در ابتدا باید یک nickname برای خودتون انتخاب کنید ! اول با دستور:
/nick
ببینید نام مستعارتون چی هست! اگر خوشتون نیامد میتونید با پارامتر نام مستعار جدید توسط همون دستور ، نام مستعار خودتون رو تغییر بدید:
/nick mesg
و اگر این نام مستعار توسط شخص دیگری رجیستر شده بود کافیه به کمک NickServ مشخصاتش رو ببینید، از دستور زیر استفاده کنید:
/msg NickServ info mesg
اگر آخرین بازدید مربوط به مدت ها قبل بود میتونید به کانال freenode# جوین بشید و درخواست کنید که این نام مستعار رو آزاد کنند تا شما بتونید ازش استفاده کنید!:
/join #freenode
بعد از این کار و انتخاب nick نیم تون میریم برای REGISTER کردن و ثبت نام نهایی :
/msg NickServ REGISTER password youremail@example.com
به جای youremail@example.com آدرس ایمیل خودتون رو بدید(مطمعنن باشید واقعی باشه!) و به جای password هم از یک پسورد با امنیت بالا استفاده کنید(میتونید از keepassx استفاده کنید). پس از این کار یک ایمیل از طرف freenode به شما فرستاده میشه که کافیه عملیاتی که در اون ایمیل توضیح داده شده رو انجام بدید:
دستوری براتون ارسال میشه که شروعش با
/msg
می باشد.
اون دستور مورد نظر و کافیه در نرم افزار کلاینت تون کپی و پیست کنید و فقط Enter بزنید
تبریک اکانت شما رجستر شد
و در مرحله بعد نام مستعار اصلی رو به سرور بشانسونید و جوین بشید:
/msg NickServ IDENTIFY mesg password
پاورقی:
(خیلی کلی گفتم سعی میکنم کامل ترش کنم در آینده نه چندان دور )